Στεί​λτε μας email
meligovas@gmail.com

Καλέστε μας
2102222207

Aφαίας 21 Γαλάτσι,
Τ.Κ. 111 47 Αττική

Ο ΜΕΛΙΓΚΟΒΑΣ ΗΛ ΚΩΝΣΤΑΝΤΙΝΟΣ δραστηριοποιείται στο χώρο των κατασκευών αλουμινίου, με έδρα στο Γαλάτσι και στόχο την παροχή υπηρεσιών και προϊόντων υψηλού επιπέδου.
Είναι επίσημος μεταπωλητής σε κουφώματα αλουμινίου Europa, παρέχοντας λύσεις υψηλής ποιότητας προσαρμοσμένες στις ανάγκες του χώρου σας.

Σκοπός μας είναι, με την γνώση, την εμπειρία και την αγάπη για την δουλειά μας, να παρέχουμε, με συνέπεια και σεβασμό, στον πελάτη μας ποιοτικές υπηρεσίες σε προσιτές τιμές.

Διαθέτουμε κουφώματα αλουμινίου Europa και αντικαθιστούμε τα παλαιά κουφώματα αυθημερόν.Αναλαμβάνουμε την κατασκευή, την εγκατάσταση, αλλά και την επισκευή συστημάτων αλουμινίου.Κατασκευάζουμε πέργκολες αλουμινίου, στέγαστρα, γκαραζόπορτες, αλλά και αυλόπορτες, μεταλλικές σκάλες, παραδοσιακά κάγκελα και αναλαμβάνουμε ειδικές κατασκευές κατά παραγγελία του πελάτη.

Πιο συγκεκριμένα, αναλαμβάνουμε κάθε είδους εργασία που αφορά πόρτες ασφαλείας και θωρακισμένες, συστήματα αλουμινίου, παράθυρα, σίτες, ρολά, πτυσσόμενες πόρτες. Επίσης, αναλαμβάνουμε προστατευτικά ρολά ασφαλείας, σιδεριές, συρματόσχοινα ΙΝΟΧ για σκάλες.
Τέλος, επισκευάζουμε κουφώματα αλουμινίου, ρολά αλουμινίου, σήτες, μπαλκονόπορτες. Αλλάζουμε ιμάντες ρολού μπαλκονόπορτας, βουρτσάκια κουφωμάτων, ροδάκια μπαλκονόπορτας.